Logotip de Adolescents.cat
Anonim///
Anonim///
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 25/04/16 21:59
Novio? Ojala...
Hola,

tinc un petit "problema". Us comento, tinc 14 anys, i fa gairebé un any que m'agrada un noi del meu club d'atletisme. Té un any més que jo, pero entrenem en el mateix grup (només aquest any :-( ). Fa un temps li vaig dir que m'agradaba, pero bueno, no ens coneixiem 'tant' com ara. Parlem només per whatsapp, i jo vui parlar amb ell cara a cara. Aixó de parlar 'a la realitat' només va passar un cop (i va ser una conversació molt curta): al acabar una cursa ell va vindre on estaba jo i em va preguntat que en quina posició habia quedat (només m'ho va preguntar a mi, a cap noia més). El cas és que estic confosa: als entrenos em mira a vegades, i jo el miro. Pero es que desde fa dos mesos (com a mínim), ja no parlem ni pel whatsapp. No se qué fer... estic super descolocada!! Ajuda si us plau!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 06/05/2016 08:51
Hola!

Doncs amb el que ens expliques, no podem saber què sent aquest noi perquè hi ha coses que poden fer pensar que li agrades però no són "proves definitives".

El que hauries de fer és acostar-te a ell per aconseguir parlar més sovint i reprendre les converses de whatsapp.

Però combinar-ho amb les convereses en "carn i ossos".

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: