Logotip de Adolescents.cat
Sança
Sança
Any: 1995
Comarca: Barcelonès
Data: 25/04/16 21:56
Jo 21, ell 17....
Hola!
No sé a qui consultar-ho i tampoc ho puc parlar amb les meves amigues així que he pensat de publicar la consulta aquí. Sóc cap (monitora) d'un agrupament, i aquest any porto nois i noies d'entre 14 i 17 anys.
Hi ha un dels nois més grans, en té 17, que fa poc es va sincerar amb mi per watsapp; em va dir que volia estar amb mi, que feia molt temps que jo li agradava i que no només pel fisic si no per que em volia coneixer. Com que m'ho va dir per setmana santa i no coincidiem vam dir de quedar per parlar-ho cara a cara.
Al tornar de vacançes ell em va dir que seguia volent parlar però que estava coneixent a una noia, jo no em vaig enfadar perque ell té la seva vida i encara que els dos vulguem, lo nostre és molt complicat, però desde setmana santa que intento quedar amb ell per parlar-ho i com que no sap que pensar ell i la situació el supera una mica no vol quedar, i jo no sé que fer, perquè cada dissabte al cau, quan el vec tinc moltes ganes de dir-li mil coses i busco la seva mirada... perque realment m'agrada i no sé que fer.

I un altre dubte, jo podria tenir problemes legals si estigués amb ell?

Espero que em puguis ajudar, moltes gràcies! :D
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/05/2016 08:50
Hola!

Gràcies per la confiança!

Problemes legals no crec que puguis tenir perquè us porteu 4 anys i ell en té 17 i no és el mateix que en tingués 15.

De totes maneres, pensa què vols realment. El més important és estar amb algú que tingui clars els seus sentiments. Realment vols estar així amb algú que no acaba d'aclarir-se?

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: