Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2000
Comarca: Anoia
Data: 25/04/16 18:31
No sabia el que feia!!
Hola adolescents:
Aquest cap de setmana vaig anar a una festa d'aniversari d'uns amics on hi havia alcohol, vaig veure dos gots però com era la meva primera vegada em vaig marejar massa, i em donava voltes el cap, llavors sembla ser que li vaig donar un pico al noi que li agrada a la meva millor amiga, ara ella no vol saber res de mi, se que va estar malament li he demanant perdó ja no se que fer no tinc una màquina del temps per poder arreglar-lo, que puc fer??? La deixo en pau o segueixo intentant que em perdoni? Ho vaig fer però perquè estava borracha si no no ho hagués fet mai.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/05/2016 08:34
Hola guapa!
Gràcies per escriure'ns!

És bo que la teva amiga sàpiga que estàs penedida. I també li has de deixar la distància que ella necessita per superar-ho. Però no marxis gaire lluny, de tant en tant digues-li alguna cosa perquè ella sàpiga que estàs allà...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: