Logotip de Adolescents.cat
Anonimatuss catalana 💜
Anonimatuss catalana 💜
Any: 2002
Comarca: Alt Urgell
Data: 25/04/16 18:22
Ja no se qe pensar....
Bones,

Context: soc una noia de 13 anys i fa 7 mesos estava amb un noi, han passat 7 mesos i encara l'estimo. Crec que estic enamorada. Pero bueno, aixo es a part. Ell hi ha avegades que em mira a l'hora del pati o per exemple a l'autobús. I jo pensava que no tot estava perdut. El cas es que avui m'he enterat que s'ha liat amb una i tonteja amb un altre. Ell no es dels que tiren les canyes, es mes no li va el tema aquest de filtrejar amb totes, quan s'enamora s'enamora. El cas es que jo no se si li agrado o ja ha passat pàgina. Com ho podria saber... Seria molt ridícul preguntar-li.

Ajuda!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/05/2016 08:33
Andorrana... en general quan algú´vol estar amb algú fa tot el possible per estar-hi.

La vostra relació va acabar i sembla que ell està tontejant amb d'altres i això no sé ben bé què vol dir però si volgués estar amb tu tontejaria amb tu i només amb tu...

Parlar amb ell no està mai de més...

Ànims!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: