Logotip de Adolescents.cat
mariaalpha2003
mariaalpha2003
Any: 2003
Comarca: Baix Empordà
Data: 25/04/16 17:24
No ho puc aguantar més
Hola, els meus pares estan separats. El meu pare s'ha casat amb una altre dona i diu que no em vol tornar a veure. I la meva mare te s'ha ajuntat amb un home que hem tracta fatal.
He vingut a consultarvos perquè ell de petita em tirava per les escales de casa a mi i a la meva mare, i ara em crida, em pica i em dona les culpes de tot. Treballa de nit i te com "petits accidents" i d'aixó també em culpa a mi. El que més em va fer pujar la mosca al nas es que ahir la meva mare em va dir que ell em vindria a recollir i que si no volia anar amb ell que no passava res, acabat l'institut va venir i em va dir que pujes al cotxe i jo li vaig dir que no, llavors va començar a montar el gran "pollo" i jo em vaig posar a cridar també i desprès vaig agafar la motilla i me'n vaig anar plorant al bus.
SI US PLAU NECESITO AJUDA URGENTMENT!!!!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 07:30
Maria,
truca al telèfon en cas de violència de gènere: 900 900 120 ja mateix. No esperis.



Itemid=56

Aquí tens més informació.

I si ets del Baix Empordà, més concretament tens més informació aquí:





Sigues valenta i explica això que et passa... és la manera de que s'acabi.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: