Logotip de Adolescents.cat
anooooooonimajudeumesiusplau
anooooooonimajudeumesiusplau
Any: 2002
Comarca: Alt Empordà
Data: 24/04/16 23:33
Una de les meves millors amigues s'envà.
Dema al demati una de les meves millors amigues s'anirà a Estats Units durant 3 mesos a fer una ruta, no he tingut temps de fer-li una abraçada ja que m'ho ha dit per la nit quan estavem parlant.....ens hem posat a plorar per telefano i tenim por de que durant els 3 mesos les nostres amistats cambiin, es la millor persona que he conegut ja que tots els moments bons els he passat amb ella i els dolents ens hem acabat abaçant. A Estats Units les hores van atrassades crec que unes 6 o 9 i no ens podrem communicar si esque li envio un whatsap quan jo estigui desperta i ella m'el torni quan ella estigui desperta i jo dormint.
Necessito estar tranquila i saber que les nostres amistats no cambiaran, ella no va alla per feina dels pares ni per estudiar, hi va perque volen fer un viatje. Estic estressada
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 07:26
Doncs estigues tranquil·la i intenta gaudir de l'oportunitat que teniu al davant: cultivar la vostra amistat d'una manera diferent.

Ella viurà experiències noves i te les explicarà.

Tu la mantindràs al dia de les coses que continuen passant al teu voltant...

I ja trobareu l'equilibri en la diferència horaria.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: