Logotip de Adolescents.cat
Juliet
Juliet
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 24/04/16 21:12
ja no se que creure...
hola... gracies per llegir la meva consulta!
estic bastant preocupada ja que nose que pensar... mai he tingut novio i pues això tampoc ajuda...
avera tothom em diu que soc guapa (els adults) que tinc molt bon cos -soc molt esportista i em cuido bé- i que tinc moltisimes coses bones respecte al fisic. també jugu a futbol i jo sempre he pensat que es un punt a favor cap als nois pero em vaig donant compte a la llarga que es mentira... ara bé si tot això fos veritat li hagues agradat a algun nen o algu o hagues tingut coses amb nens i no he tingut res... la meva mare em diu que tinc una bellesa molt especial que els nens adolsecents no saben veure pero ja començo a estar farta d'això pk tinc 15 anys i pues no he tingut res amb ningu i pues ja sem comença a despertar "allò"... ja nose que fer ni pensar... Gracies de nou!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 07:23
Hola Juliet-A!

Doncs és normalq ue sentis tot això però és important que no tinguis pressa.

Qua amb 15 anys no hagis tingut mai novio no vol dir que no en tignuis mai.

I les presses no són mai bones perquè et fan prendre males decisions.

Per tant, comença't a preparar per quan arribi el moment: el temps et pot ajudar a discriminar què vols i què no vols d'una parella i així prendrà smillors decisions quan arribi el moment.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: