Logotip de Adolescents.cat
0000
0000
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 24/04/16 20:53
SOC AQUI 0000 (putoamor) MOLT URGENTT
Bones!
Doncs be us explico, jo desde fa un munt de temps que tinc un amic que sempre parlem, cada dia, pel watts i eso i al insti ens saludem super be i tal. I desde fa unes dos se,anes o aixi que ens tirem algunes indirectes i nose que signifiquen perque desde fa molt que som amics i es raro, ell es especial, clarissimament, es diferent, quan li mole una li mole, i si no, no li mole, ell mai parla de semtimemts amb cap altre amic i sempre que els hi pregunto em diuen aixo que ells no sen enterem de res.
No se que fer perque no se com so pendran les meves amigues ja que ia mho han preguntat i els hi he dit que no hi havie res.
Li segueixo el rollo a ell i aveure o no?
Jo m'estic pillan i quan em pillo em costa de parar aixi que com mes aviat sapiga que fer millor.
Moltissimes gracies i un peto!!
PD perdoneu les faltes.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 07:20
0000 no facis res en contra dels teus sentiments. Si t'estpas pillant és perquè realment t'agrada o prquè ara veus que ell sent algo per a tu i això t'ha activat?

creus que el que sents és real o és fruit de la situació?

Evidentment en podeu parlar i et recomano que encara que et costi parlar afrontis la situació.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: