Logotip de Adolescents.cat
mire08
mire08
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 24/04/16 20:46
ja no se si passar d'ells o que
hola, sóc una nena de 13 anys. un dia estava amb una amiga i teniem ganes de riure, vam decidir d'enviar-li a un nen un audio via whatssApp en plan borma, que deia: hola, saps que ho faig amb un peluche.
el nene aquest s'ho va creure i em va enviar un text molt bonic dient que m'estimava i que si volia sortir amb ell, llavorens vaig enviar aquest text que ll m'havia enviat a amigues, per saber les seves opinions.
al cap d'uns dies, nose com, el nen es va enterar i va decidir enviar aquest audio a tot l'institut.
a partir d'aquell moment la gent em va començar a dir peluche i se'n reien de mi.
fa poc, una nena de l'academia d'anglès em va obrir per whats dient: que asco hija mia, esto no me lo esperaba de ti. em vaig quedar flipant, l'altre dia ens va tocar fer un treball juntes i cada cop que parlava s'estav rient davant de la meva cara. jo tenia ganes de plorar però no ho vaig fer.
em podeu donar un cosell siusplau?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 07:19
Mire,

evidentment que pots dir a la gent que allò del peluche era una broma. Crec que és important que valoris el que està passant: de fet, tu vas voler fer una broma, ellet va confessar els seus sentiments i tu vas deixar que les amigues llegissin el seu missatge quan els hi vas enviar és a dir que vas mostrar la intimitat d'aquest noi. Per tant, ell va fer el mateix amb tu.

Potser podries parlar amb ell i aclarir tot el que ha passat... és un primer apas...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: