Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Baix Ebre
Data: 24/04/16 18:45
No vull perdre la nostra amistat...
Hola!
Sóc noia i tinc un problema i no sé que fer. El cas és que m'agrada una amiga meva (ja sé que no es res estrany) i no sé si dir-li o no. Som molt amigues i confio molt en ella i no vull que quan li digui la nostra amistat desapareixi o que no ella no confii tan en mi. Ella és bi i li agrada una noia i està molt enamorada de l'altra però jo sento això per ella i no sé si dir-li. Sé que seria millor que no li digues però és que si mai li dic em quedaré amb la sensació que ho hauria d'haver intentat. Però si li dic suposo que deixarà de confiar tan en mi i no vull que passi això. A més a més som de la mateixa colla i fem moltes coses juntes així que tampoc vull que això desapareixi.
Què faig? Li dic o no? Consells pliiiis
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 07:15
Tu mateix adius que tens la necessitat de dir-li per tant, ara només et queda acceptar les possibles conseqüències de que li diguis.

Evidentment que la vostra relació pot canviar però si no li dius sempre et quedaràs amb la recança.

Potser primer li pots insinuar i si veus que no et segueix llavors decidir si vols seguir endavant o no...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: