Logotip de Adolescents.cat
Oxana
Oxana
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 24/04/16 17:29
No ho vull repetir.
Historia

Jo tenia un amic que era molt mes que un amic era com alguna persona de la meva família, un dia vaig desdir començar a fer lo que ell vulgues aquells dies primer era un dia, després una setmana, fins que va ser mes de un any que li permetia que fes lo que volgués amb mi, jo li deixava fer però el principi m'agrada.
Fins que jo li feia cas però en veritat a mi ja no m'agradava en sentia com un objecte, ell em preguntava que si m'agradava i jo li deia que si per la por de si digues que no m'agradava lo que em pogués fer, perquè lo que passava era que quant li deia que no ho volia fer ell s'enfadava i escalar jo ja esteva acostumada adir-li que si a tot per la por.
Era un sensació que mai havia tingut i que no la voldria mai mes tindre a la meva vida, era un sensació com de fer lo que et digues aquella persona i no poder fer lo que tu volies i dir lo que tu pensaves per la por.
Tot el dia estava pesant en tot lo que li permetia fer no mu podia treure del cap, i quant feia el que ell volia tenia molta por i quant havia fet lo que ell volia notava que jo tenia la culpa de tot.
Un dia vaig fer una cosa que em va fer molta por i vaig com començar a plorar per la por que tenia, em sentia com si estigues bruta com si no sigues jo, com si sigues un altre persona que jo no volia ser però que una persona m'avia convertit.
Vaig parlar amb la meva psicòloga i em va ajudar molt a superar la por, però lo que em passava esque em sentia molt culpable però lo que havia passat i no mu podia treure del cap.
Fins que ja aquell nen i jo ja no parlarem, cada cop ho vaig superant però em va costar molt, era un situa-cio molt difícil de superar, amb la ajuda vaig anar aprenent a supera-ro.
Si tu notes que alguna persona et fa això digau alguna persona gran perquè et pugui ajudar, es molt difícil de superat però amb el temps ho vas superant.
Gracies a totes les persones que man ajudat a superar això.
Per vosaltres adolescents guapos.



Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 07:11
Oxana, gràcies pel missatge!

I moltes gràciers per compartir amb nosaltres i amb els i les adolescents els teus pensaments, experiències i aprenentatge.

Esperem que estiguis molt bé i que el que t'ha passat et permeti prendre millors decisions en un futur.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: