Logotip de Adolescents.cat
laietacdb
laietacdb
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 24/04/16 17:24
Porto un cacau al cap!
Hola! Mireu, porto des de el desembre amb un noi, la diferència d'edat et de gairebé 6 anys, jo en tinc quasi 15 i ell 20 recent fets. Tenim una relació que no es seria, és a dir, "de lio", per dir-ho d'alguna manera. Però cap dels dos fa res amb altres noies, es molt estrany! Ell mai ha tingut novia, i no ho ha fet mai, fa temps que portem parlant sobre el tema del sexe i la vol perdre amb mi (jo no sóc verge), però es clar, no sé si lo nostre arribarà a més, per això no estic gaire segura de si fer-ho amb ell o no. Si ho faig amb ell, sincerament, m'agradaria que lo nostre anés a algo més serio. No se que fer, si comentar-li el tema de lo nostre, i a veure fins a quin punt vol arribar, o seguir així i que passi el que el temps decideixi.
Per altra part no li agrada que la gent sàpiga que estem junts, bueno, els dos fem castells a la mateixa colla, i no li agrada que la gent de la colla ho sàpiga, encara que bastanta gent comença a saber-ho, i estic farta d'haver d'aguantar lo tipic de "ai que no ens vegi la gent" "ai que no et dono un petó per que no vull que ho sapiguen" i comentaris d'aquests.
Parlo amb ell sobre tot això? O deixo passar el temps?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 07:10
Evidentment parla amb ell sobre tot això perquèel fet d'amagar-vos (o de que ell vulgui amagar-se) és una falta de respecte important que tens tu mateixa cap a tu mateixa. Ell posa unes normes que tu no vols seguir,m per tant, parla-ho amb ell...

I un cop hagis parlat amb ell podràs decidir de si fer l'amor amb ell o no però jo no et recomanaré que facis l'amor amb algú que no vole l mateix que tu...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: