Logotip de Adolescents.cat
Miau2001
Miau2001
Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 24/04/16 15:12
Com oblidar-lo?
Hola,

Sóc una noia de 15 anys i m'agrada un noi que te casi 20 anys. Ell hem fa cas, però no vol tenir una relació ni res per l'estil, tinc la sospita de que te a altres noies (perquè es molt guapo i alguna vegada, estan junts a mirat el móvil i l'he vist parlant amb noies).
Les meves amigues, que també tenen 17, 18 anys, hem diuen que l'ovlidi perquè hem farà molt mal, i que no es comporta com un cavaller amb mi. Jo creec que es porta bé amb mi, però a vegades en el fons sé que m'està fent mal.

Vui oblidar-lo, però no sé com.
He intentat mirar outfits sobre com oblidar al teu ex, però no hem serveix perquè ell no es el meu ex.

Ajudeume siusplau!! Sou l'última esperança que hem queda, ja no sé que fer.

Adeeu :*
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 07:08
Hola Miau2001!

Potser ell et fa cas perquè vol la teva amistat. Senzillament.

I si el vols oblidar, el més important és que no hi tinguis contacte: que posis distància física, emocional, que no hi parlis per cap de les vies que existeixen... i que pugusi començar a buscar altres coses en la teva vida que t'omplin...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: