Logotip de Adolescents.cat
aexia
aexia
Any: 1998
Comarca: Bages
Data: 24/04/16 13:30
feta un lio (player)
Hola!
El problema es el següent, m'agrada el noi desde fa un mes o aixi i semblava que tenim quimica ell m'obria per whatsapp molt sovint i parlavem durant molt de temps. L'altre dia va ser sant jordi i una amiga li va dir que no perdes la oportunitat amb mi, ell no ho va entendre molt be i va decidir parlar amb mi mes tard i llavors em va preguntar que a que es referia la meva amiga amb aixo i jo em vaig fer la tonta i em va preguntar amb indirectes si li agradava i jo li vaig dir que no per vergonya quan en realitat m'agrada bastant. A sant jordi li va regalar una rosa a una altra noia pero ell em seguia parlant i tontejant amb mi aixi que jo vaig decidir oblidar-lo. Pero ell vol seguir jugant amb mi i ha fet captura als meus snapchats i estic molt confosa. No se que fer si oblidar-lo o seguir per ell Ajuda ADOLESCENTS.CAT!!!

Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 07:06
Aexia,

t'has plantejat que ell està molt a gust amb tu i parla amb tu i rieu i us ho passeu bé senzillament perquè li caus bé?

Si ell li ha regalat ala rosa a una altra noia... això ja ens dóna moltes pistes de que la noia que li agrada és la noia de la rosa, oi? Encara que sigui dur d'acceptar.

Potser ell només vol amisstat amb tu...

I si et vols treure el dubte de sobre... el millor que pots fer és parlar amb ell i ser-li sincera...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: