Logotip de Adolescents.cat
Tigre10
Tigre10
Any: 1999
Comarca: Vallès Occidental
Data: 24/04/16 13:12
He de seguir lluitant?
Hola adolescents...
Per què ens enamorem sempre de qui menys ho hauríem de fer?
Mireu, al octubre vaig conèixer a un noi meravellós, de veritat, si molts de vosaltres el coneixessiu us ben asseguro que pensarieu com jo. Però quan el vaig conèixer jo tenia parella, però vaig acabar deixant-lo per què a mi em cridava l'atenció l'altre i amb la meva parella no estava bé.
Vam començar a quedar, i jo em sentia tan a gust amb ell, i veia que ell igual. És una persona súper oberta en la gran majoria de temes i adorava escoltar tot el que em deia. Llavors ja quedavem cada cop amb més freqüència. Anavem a dinar, a la bolera, al billar... Feiem vida completament de novios. I tot anava genial.
Vam arribar a fer l'amor, i sí, m'atreviria a dir que per les dues parts hi havia sentiment.
Per Sant Valentí vam tenir un detallet l'un amb l'altre i tot.
Però llavors un dia tot es va complicar. No sé com vam arribar a parlar de per què no erem parella. I a partir d'aquell dia tot ha començat a complicar-se...
Abans de setmana santa ell em va dir que volia deixar sentiments a part, que li semblava bé que cada un dels dos poguès liar-se amb algú altre. I jo al cap de dues setmanes o així vaig tenir l'ocasió i ho vaig fer. Però a ell li va molestar moltíssim. I llavors quan veia que jo amb l'altre em sentia còmode i tal va penedir-se d'aquella merda de tracte i a crits em demanava que tornes. Em va enviar una carta a casa i òbviament jo volia estar amb ell, així que vaig perdre a l'altre només per ell, només pel fet d'estar boja per ell.
Vam quedar una nit que ell va venir a sopar a casa i, era una escena de pel·lícula, però veia tanta veritat en els seus ulls, i mai l'havia vist així. Sabia que no estava actuant.
La setmana següent com era vaga ens vam passar els dos dies sencers a casa meva, veient pelis, dinant junts... I genial simplement genial. Em sentia tan cuidada per ell, i ell em deia el mateix.
Però la següent setmana tot va canviar. Altre cop tenia la por per davant. I estava més distant.
No ens hem vist per Sant Jordi, perquè plovia molt i no teniem manera de veuren's i avui (diumenge 24) els dos tenim molta feina.
Fins aquí encara es pot trobar sol·lució, però que passa si us dic que l'han contractat? Que ara ja no tindrem gairebé temps de veuren's, què, el deixo volar sol? O segueixo trobant-lo a faltar i veure'l quan ell pugui?

L'estimo i no vull perdre'l.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 07:04
Tigre10, parla amb ell. És la solució per saber què us està passant i cap a on us podeu dirigir.

Explica-li el que ens has comentat a nosalttres i parleu-ne.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: