Logotip de Adolescents.cat
Violeta17
Violeta17
Any: 1995
Comarca: Baix Ebre
Data: 24/04/16 03:22
em sento sola...
hola!!
Soc nova en aixo de explicaru a la gent, explico els problemes a les meves amiges i a la meva mare, pero el que os dire ara no ho he explicat a ningu, em sento sola, tinc 20 anys i encara soc verge he tingut un problema de la ormona del creixement i no tinc la regla, tinc un caus a la men i sols tinc ganes de plora, mai he tingut novio i sols me he liat en un noi, tinc por de no troba a ningu perque em vec fea al tenir les dents separades i el nas un poc surtit, no es que jusgi la meva imatge que el que pense la gent tan en fa pero tinc por de no trobar la persona per tenir una relacio, estic parlan en un noi mes petit que jo, i magrada la seva manera de ser i tot. Els estudis en vam be pero em costen estudio pero no aprovo gaires. Les meves preguntes son..
Com puc animarme?
em tinc de preocupar per la regla? o per trobar el home adecuat?
com puc tirar endabant en la meva vida?
continuo parlan en aquest noi?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 06:59
Violeta, justament en la consulta anterior ens parlaves de la teva exparella i ara ens dius que no has tingut mai parella i no entenem gaire res.

Pel tems de la regla ho has de parlar amb el teu metge, això é smolt important. Nosaltres no som especialistes i no et podem dir res.

Sobre trobar l'home de la teva vida: potser és més important trobar l'home que et pot fer feliç cada dia... tota la vida és molt de temps. I evidentment que trobaràs algú que t'aporti més felicitat.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: