Logotip de Adolescents.cat
Violeta17
Violeta17
Any: 1995
Comarca: Baix Ebre
Data: 24/04/16 03:04
Culpa de la distancia?
Bones!
Us explico la meva situacio, jo desde fa temps que m'agrada un noi, el que era el meu novio i el que es el meu lio, hos explico perque ho dic aixi, ell aquest any se'n ha de anar a estudiar al estranger, per tenir un bon cami, jo l'entenc pero el que no entec es perque no vol seguir la relacio fins que marxi. Ell no marxa fins finals de anys i fins ara de un temps enrere fins avui que ell te al cap que ha de marxar i que ho vol deixar en lio o en amics, pero ens estimem, jo no el vull deixar fins que marxi, pero nose com feru...

Que podria fer per tenir-lo fins que marxi?
com el podria "convense" per no acabar de lios o de amics?

Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 06:56
Violeta, no el podràs convèncer si ell no vol. I sembla que, per molt dur que sembli, ell ha près aquesta decisió. Per tant, per molt mal i dolor que et causi, l'hauràs de respectar.

Evidentment, una de les coses que pots fer és parlar-ho amb ell i demanar-li perquè vol que sigui així. Només ell et pot dir el per què.

gràcies!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: