Logotip de Adolescents.cat
aura_02
aura_02
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 23/04/16 17:59
M'agraden dos nois i no se que fer...
Hola:
m'agraden dos nois i no estic molt segura de que un dels nois estigui enamorat de mi. Ja que el noi es uns dels mes populars del institud i ademes no amb parla casi mai.
amb el altre tambe tinc un problema es millor amic del altre noi i no se perque aquet noi es molt pesat amb mi, amb fa tot el rato la gitza.
Per que ells no sapiguen que m'agraden soc antipàtica i avegades quan sa ma acaba la pasiencia no que fer.
NECESSITO ORGENMENT AJUDA !!!!!!!
espero que amb digueu una solucio per aproparme a ells i que no suspitin de que m'agraden.
CASI TOTES LES NOIES DE LA MEVA CLASSE O SABEN.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 06:52
aura_02... si ets antipàtica amb ells no aconseguiràs que s'acostin a tu, per tant, canvia l'estratègia. Pots intentar començar només amb una amistat, sense sere especialment simp`+atica però tampoc antipàtica i això també et donarà l'oportunitat de coneixe'ls més i llavors decidir o valorar quin t'agrada més...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: