Logotip de Adolescents.cat
Anònima03
Anònima03
Any: 2003
Comarca: Alt Empordà
Data: 23/04/16 17:05
Ajudaaa!!!
Hola! Ja vaig fer una consulta anteriorment i em va anar molt bé. El cas és que fa un temps em feien una espècie de bullying, però no em picaven ni res, però m'insultaven, em deixaven sola i em feien patir molt. Bueno, aquest any he començat l'insti i m'he adaptat força bé als companys i a tot en general, però no sé perquè em dona la sensació que no caic bé a ningú i que només ho fan veure perquè no em senti malament. Creieu que és un trauma de quan em deixaven sola? Ah, i també una altra cosa. La nena que antigament m'insultava i que feia que totes em deixessin sola em va obrir per Whatsapp i em va convidar a casa seva a dormir i a la seva festa de cumple. Jo, per no fer-li el lleig li vaig dir que sí, però no sé si vull anar-hi perquè em va fer molt de mal i no confio gaire en ella. La meva mare em va dir que passès d'ella, però i si ha canviat?
Moltes gràcies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 06:51
Anònima03, i si abans d'anar a casa de la noia a dormir li comentes que no entens perquè t'ha convidat si no teniu especial relació i abans t'insultava? Potser t'explica els motius i això et deixa més tranquil·la.

I evidentment els pensaments que tens al nou insti fa que tinguis por de que no caiguis bé a la gent però mica en mica aniràs veient que no és així!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: