Logotip de Adolescents.cat
R46
R46
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 23/04/16 14:45
M'he enterat que la meva amiga és molt falsa.
Hola!
El meu problema és que fa uns dies que una meva amiga està molt rara. Ja no feia els treballs en grup amb nosaltres, no anava a donar una volta els diumenges a la tarda amb nosaltres... bé que estava no sé.. diferent.

El problema és que amb les meves amigues, un dia estavem mirant adolescents.cat tal i com fem cada dia i vam anar al consultori. En el moment ens vam adonar que la consulta estava feta per ella i no és allò de suposar, no! Ho teniem super clar! De fet, és la que acabeu de penjar que explica que les seves amigues la manipulen.

Bé, el fet és que li vam demanar què li passava i que si era ella qui havia fet la consulta, ella ens va dir que no! (super fort) i des d'aquell dia ens ignora totalment.
Hem intentat de parlar amb ella però no funciona!
Siusplau ajuda!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 06:44
Hola R46!

Doncs pot ser que la que fes la consulta fos ella (però també hi ha la possibilitat de que realment no ho sigui i que la casualitat hagi fet que ho penseu i que tot plegat s'assembli molt).

De totes maneres, sigui seva la consulta o no... pel que sembla ella necessita el seu temps per ubicar-se, per tant, li hauríeu de concedir.

Li podeu deixar ben clar que sou amigues seves i que estareu al seu costat quan ho necessiti però deixeu-li que es prengui el seu temps.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: