Logotip de Adolescents.cat

Any: 1990
Comarca: Barcelonès
Data: 22/04/16 22:14
Em fan bullyng
Ja porto un temps en que una nena està enfadada amb mi, i a sobre no se perquè. La qüestió es que a mi ella em cau molt be, però per el que es veu ella està enfadada amb mi i jo no li caic be. Tot va començar quan ella em va enviar un missatge per whatsapp, diguent me que estava enfadada amb mi i que si jo li deia alguna cosa no em respondria, i que ja no em tornaria a parlar mes. El dia següent ja no em va parlar. I després tot va anar de pitjor amb pitjor, preguntava deures per un grup de whatsapp que tenim, ( que es un grup de tota la classe per a preguntar deures ) i sempre em contestava malament, cosa que jo només preguntava deures, però bueno. Després al cap de un temps, la nena aquella anava diguent a la gent el que passava, com si jo fos la dolenta, i la gent em va comenčar a criticar, insultar me per whatsapp... El que faig sempre es evitar-la, però com que no es atrevida, el que fa es seguirme criticant per whatsapp, i no s'atreveix a fer-ho a la realitat.
Necessito consell, que puc fer per a que em deixi de molestar? Es que el problema es que he provat de tot.
Bueno, gràcies per a la vostre ajuda.
Amb molt de carinyo,
Èlia🤔🤔
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/05/2016 06:37
Gràcies per la confiança i escriure'ns!

Doncs et diríem que pots fer dues coses:

-Comentar-ho a casa teva i inclús a l'escola, perquè si mantens el silenci el problema es farà més gros.

-Potser pots parlar amb aquesta amiga, perquè tenim la sensació que no li has demanat per què està enfadada i que aquest silenci que manteniu està fent més gran la situació.

Endavant valenta!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: