Logotip de Adolescents.cat
A13!
A13!
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 20/04/16 19:54
Arrecada noi
Hola,

Sóc un noi de 16 anys i m'agradaria fer-me una arrecada a la orella esquerra. El problema és que tinc por per dir-ho als meus pares. No els van aquestes coses...
D'altra banda, no sabria quin tipus d'arrecada posar-me. Quines es porten ara?
Si me la fes, he d'anar a una farmàcia o a un saló de piercings? Cal autorització dels pares? Què és millor?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 24/04/2016 08:12
Hola A13!

Nosaltres no som expertes en arrecades i piercings, per tant, la info que ens demanes no te lapodem donar però potser pots anar a un lloc de piercings i t'ho diran.

Sobre els pares... els hi has de dir, evidentment, i els hi has d'explicar ben bé per què vols aquesta arrecada i defensar la teva postura.

Potser als teus pares els hi costarà acceptar-ho i diuen que no però si els hi vas parlant, potser tard o d'hora et deixen o ho accepten...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: