Logotip de Adolescents.cat
Lidia!
Lidia!
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 20/04/16 17:48
"Tonteig" sense sentiments?
Hola!

Sóc una noia, tinc 13 anys i m'agrada un noi.
La cosa és que no sé si jo li agrado a ell també. Molts amics meus diuen que sí, i fins i tot la millor amiga d'aquest noi m'ho ha dit. L'únic problema és que fa temps, vam estar així, i li vaig preguntar si li agradava o no i va dir que no, però per sort vaig poder dissimular que m'agradava dient que era una broma. Vaig intentar oblidar-me d'ell durant un temps, però ara torna a "tontejar" amb mi i no he pogut resistir-me...
La meva millor amiga m'ha dit que li segueixi el rollo, però jo no n'estic convençuda. Tampoc li vull preguntar per que em fa vergonya haver de tornar-ho a fer, i a part, que si em digués que sí, no voldria començar cap tipus de relació.
L'únic que vull saber es si oblidar-me d'ell o no.

Que faig? Vosaltres que farieu?

Gràciees
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 24/04/2016 08:05

Lídia! Hola!

Doncs has de valorar si vols seguir el tonteig amb el risc de que no arribi a res més i en surtis perjudicada o amb la possibilitat de que realment la vostra relació evolucioni a alguna cosa més...

Pots seguir-li el rotllo si creus que això no et farà mal. Però si t'agrada de veritat... has de tenir en compte els riscos.

I si el vols oblidar, si decideixes que el vols apartar... doncs has de deixar de tenir cap tipus de contacte amb ell... no és senzill però endavant!



Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: