Logotip de Adolescents.cat
anònim@
anònim@
Any: 2001
Comarca: Montsià
Data: 19/04/16 20:40
No se què fer...
Fa unes setmanes aproximadament que sento què m'agrada un noi de la meva classe, però no acabo d'estar segura de si m'agrada, però no li vull dir res, perquè altres vegades que m'ha agradat un noi i li he dit no ha sortit bé. No se què fer..., hem podeu ajudar?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 09:09
Doncs potser el que pots fer és esperar una mica. T'agradai això vol dir que et sents atreta per ell però deixa que el temps et faci veure si ell mostra interès per tu o no. Parl-ahi, intenta acostar-t'hi una mica més de manera subtil i ja ho aniràs veient...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: