Logotip de Adolescents.cat
happyflower
happyflower
Any: 2002
Comarca: Vallès Oriental
Data: 19/04/16 19:10
Confosa...
Hola!
Ja fa uns mesos em sento diferent: al meu institut ha entrat un nen nou a 1r d'ESO, em sembla bastant atractiu i a l'hora del pati aprofito per anar a veure'l. No parlo amb ell, però gairebé cada dia me'l creuo. A vegades em somriu, però altres penso que ni sap que existeixo. Sempre quan el veig se m'ilumina la cara i quan escolto el seu nom també. No sé si m'agrada perquè a més hi ha un nen a la meva classe que també em sembla atractiu, no parlo massa amb ell, però sempre que puc hi parlo.
Estic molt confosa: un? O l'altre?
Si us plau, ajudeu-me.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 09:06
Doncs has de deixar que mica en mica el temps t'ajudi a col·locar els teus sentiments.

el que està clar és que et sents atreta per tots dos i a mesura que els vagis coneixent aniràs aclarint el que vas sentint!

Sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: