Logotip de Adolescents.cat
Carla
Carla
Any: 1998
Comarca: Alt Penedès
Data: 19/04/16 17:43
10 anys més gran que jo
Hola Adolescents.cat,

Ja fa temps que vaig conèixer a un noi, al principi era la típica relació d'amistat, però pop a poc s'ha anat convertint amb més que una relació d'amics, jo tinc 17 anys i ell 27, i sempre estic pensant amb la seva edat, em preguntava si em podeu ajudar, ja que per una part m'agrada ell i m'agradaria estar per el carrer amb ell sense que ningú penses mal de nosaltres, però per una altra part no estic segura de si es correcte aquesta relació, ja que mai he estat amb un noi tant gran.
Qualsevol consell, ajuda per tal de resoldre els meus dubtes seria de gran ajuda!

Gràcies!!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 09:05
Carta, amb aquesta diferència d'edat segurament estareu en moments vitals molt diferents i això ho has de valorar realment.

Ell està arribant a la trentena i tu encara no en tens 20. I les coses que es volen als 30 i les que es volen quan encara no se'n tenen 20 solen ser molt diferents.

Però només vosaltres sabeu si sou compatibles o no si us coneixeu...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: