Logotip de Adolescents.cat
Anna_Argentina
Anna_Argentina
Any: 2001
Comarca: Osona
Data: 18/04/16 11:18
URGENT!! no soporto a la dona del meu pare
Els meus pares es van separar quan tenia 1 any, nose que es tindre els pares junts, sempre he vicut amb ma mare i 1 cap de setmana cada 15 dies amb el meu pare a osona amb els dos, ara amb ma mare visc a barcelona i amb el meu pare a osona, i visc amb el meu pare, la meva madrastra sempre m'ha amargat la vida, pero ara que estic cada dia amb ella es insoportable, sempre fa difercies molt besties amb els meus germans petits perque son els seus fills i jo no (tenim el mateix pare), sempre m'esta amenaçant, donant cops, aprofitant-se de mi, i el meu pare la creu a ella i li dona la raó perque es l'adulta, se mpre diu que posara de la sevapart, pero la bona voluntat nomes li dira 3 dies com a molt, no ho soporto més i vull que es separin pero nose cpm, se que s'acabaran separant en un moment o altre perque en més d'una discusió ho han dit, pero vull que sigui ja, s'em fa insportable.
Però hi han atres problemes, ella es canaria i s'hen tornaria a canaries amb la seva familia i s'enportaria els meus germans amb ella, el meu pare ja em va dir que si es separarven m'oblides d'ell perque s'eniria a canaries perque ells son petits i el necessiten més que jo i me germana gran, se que no sera fàcil pero tambe em vull oblidar de tot lo que tingui que veure amb el poble, m'eniria a barcelona i començaria una nova vida, que també ho vull, i si desferme de la meva madrastra comporta oblidarme del meu pare i els meus germans ho fare, no vull consell de que em digueu com conviure millor i tot aixo, vull consell de com provocar que es divorcin.


(perdo per les faltes d'ortografia)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:57
Anna,
has parlat seriosament amb el teu pare de tot aixÒ? i amb la teva mare?

Cre cque é simportant qu lidiguis al teu pare com et sents: de maner atranquil·la i pausada. Intenta treure tota la maduresa que tens i demostra-li que te l'estimes i que ho estàs passant malament. I que quan et diu aquestes coses pateixes.

S ino et veus en cor de dir-li en persona, escriu-li. Però crec que és important que sàpiga tot el que sents...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: