Logotip de Adolescents.cat
Roki
Roki
Any: 2001
Comarca: Palma
Data: 18/04/16 00:56
Em sento sola
tinc ja 14 anys, totes les meves amigues han tingut nuvi i han donat el seu primer petó! Sóc l'única que no ha donat ni el seu primer petó ni res, i si un noi m'agrada jo no li gust, i ara i conegut un noi molt simpàtic i graciós! Però és de sevilla, i la distància ... fa mal, no se que fer, em sento sla, la gnte diu que l'i jo ens assemblem, i el més segur és que el vingui amb els seus amics on viu, però ... no sé si llançar-me ia veure que passa, o deixar que l'es llanci al meu, m'agrada molt! és graciós i ens vam gastar moltes bromes! Com d'insults i aquest tipus de coses fins picants de provocar-ensenyant sostenidor o coses així ... No sé què fer!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:54
Hola Roki!

Doncs el que has de fer és anar amb molta cura. El que no pot passar és que la pressa per fer aquest pas faci que t'equivoquis.

Abans de llançar-te o de fer el pas has d'estar realment segura de que ho vols fe rperquè realment vols., No per la pressió de que les teves amigues ja han fet el primer petó i tu no...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: