Logotip de Adolescents.cat
danisan
danisan
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 17/04/16 22:00
Vaig coneixer una noia i ara no se si s'ha enfadat amb mi
El nadal passat vaig coneixer una noia i em va agradar força. Vaig descobrir que una amiga de clase i ella eren amigues aixi que li vaig demanar el seu numero de whatsapp per poder parlar-hi. Tot va anar super be, parlavem de musica, de series, pelis, fotos (m'agrada molt fer fotos)... El problema arriba fa unes 2 setmanes, de sobte em comença a respondre amb "si" "no" o em deixava amb el vist. Esclar que els primers dies no em vaig preocupar gaire perque tothom pot tenir un mal dia pero al final li vaig acabar preguntant si li passava alguna cosa i em va respondre que no i que tranquil. Pero ja han passat 2 setmanes i segueix igual... No m'atreveixo a preguntarli una altra vegada per si pensa que soc un pesat o alguna cosa aixi... Pero em preocupa. No tinc consciencia d'haver dit res que la pogues ofendre pero si ho he fet m'agradaria que m'ho expliques, i si es qualsevol altra cosa vull que sapiga que estic amb ella . No se que fer i em fa mal que "m'ignori"... Li vaig dir que haviem de quedar algun dia fa un temps, pero ara em fa por dir-li perque no se com podria reaccionar. Cap consell?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:51
Danisan... possiblement el millor qu epots fer és explicar-li a ella el que ens has explicat a nosaltres. Des del que estàs sentint. I si veus que ella s'enfada o t'ignora o no et respons... ja t'estarà dient que potser no vol seguir parlant amb tu o que no vol parlar d'aquests temes amb tu i llavors hauràs de ser tu qui decideixi si realment vols parlar amb una persona que no respecta que tu vulguis parlar seriosament amb ella...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: