Logotip de Adolescents.cat
anonimusmf
anonimusmf
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 17/04/16 21:34
Estic coneixent a un noi dos anys més gran que jo
Estic coneixent a un noi dos anys més gran que jo, va a la meva escola i fa 1r de batxillerat. El cas és que fa una setmana vam anar a dinar junts, els dos sols, (llavors nomes feia una setmana que el coneixia) i parlant i parlant, li vaig preguntar que si tenia novia. Ell hem va respondre que no en tenia, jo tambe li vaig dir que no tenia novio. El tema és que se que hem va mentir, perque una amiga meva és la millor amigua de la seva novia. Porten un any i trs mesos junts.
No se que fer, perque el noi m'agrada moltissim, pero se que m'ha mentit, i jo no vull posar-me en mitx d'una relació. Hauria de preguntar-li un altre cop? no vull que deixi de confiar en mi, perque tenim molt en comú i ens entenem molt bé. Ens agraden les mateixes coses, i el temps ens passa volant quan estem junts.
El problema es que el cor hem diu que sudi de la novia i que estigui amb ell perque a mi hem be de gust. Pero quan penso en el tema, crec que deixar de veurel seria la millor opció, si jo estigues en el lloc de la seva novia no m'agradaria que ningu es poses en mitx de la meva relacio.

necesito ajuda, algun consell!!! Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:48
Hola! Gràcies per escriure'ns!

No et podem dir què has de fer però et plantegem una pregunta perquè li donis un parell de voltes...

... realment vols estar amb algú que és capaç de mentir-te sobre això i que és capaç de mentir a la seva parella?

Fa temps que van junts i et diu que no té parella... creus que això és honest?

No escollim de qui ens enamorem però si que pots escollir seguir endavant amb això o no... i quan comences amb algú que diu mentides... és molt possible que també obtinguis mentides...

Creiem que és important dir-t'ho!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: