Logotip de Adolescents.cat
Maia
Maia
Any: 1999
Comarca: Vallès Oriental
Data: 17/04/16 19:43
M'agrada un noi
Hola! El cas és que m'agrada un noi del meu insti. És amic meu i ell sap que m'agrada. A mi m'agrada moltíssim, i tothom que ens coneix pensa que fem molt bona parella. Es podria dir que som iguals. Tot va començar quan a principi de curs el vaig veure i em va semblar molt mono. Com que només em semblava mono i no m'agradava doncs li vaig dir a amigues meves i ell es va acabar enterant de que 'm'agradava' però no era aixì i cal dir que no havíem parlat mai. Llavors ara fa un parell de mesos hem començat a ser amics però a mi m'agrada molt i no puc ser només amiga seva perquè crec que he trobat al noi perfecte per mi... Fa un mes aproximadament varem començar a parlar molt per whatsapp i a l'Institut i tot anava bé fins que uns amics li van anar a preguntar si jo li agradava i ell va dir que soc molt guapa, que ens anavem coneixent però que ara no vol res, que potser en un futur.... A mi no em va importar gaire i vaig continuar normal però al cap de dos dies vaig anar a parlar amb ell a l'Institut com sempre i ell em va ignorar una mica. A mi em va sentar com una patada al cul i una amiga em va dir que havien estat parlant amb ell i que ell va dir que te molta pressió per la gent, perquè tothom vol que estiguem junts... Jo aquell dia li vaig dir de quedar un moment, que havíem de parlar i així va ser. Varem parlar i em va dir el mateix que li havia dit a la meva amiga i vam quedar com amics. També em va dir que li feia vergonya parlar amb mi i que per això m'havia ignorat una mica, perquè es va posar nerviós. D'això fa unes dues setmanes i actualment tornem a ser amics com abans i ens portem molt bé. L'únic que jo segueixo pensant que podríem estar junts i ho passo malament. A més, ell en cap moment m'ha dit ni que si que no, m'ha posat com a excusa a la gent. No se si es necessari dir que ell mai ha tingut nòvia i bueno jo tampoc, però per lo menys m'he liat. No se si això influeix.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:42
Maia...

Tots dos heu posat les cartes sobre la taula: a tu t'agrada i a ell ara no li agrades. No descarta que en un futur pugui passar però ara mateix no vol estar amb tu. És una situació dura. Però ara ell ha escollit ser amiga teva.

I sembla que tu li dius que això ja t'està bé però realment t'està fent mal.

Per tant, ara has de ser sincera amb tu mateixa: si veus que aquesta situació et fa mal... hauries de posar distància...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: