Logotip de Adolescents.cat
anonim131
anonim131
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 17/04/16 19:16
Amor o Atracció a primera vista?
Hola!! Em dic Laia i soc una noia de 14 anys. El cas és que ahir per la tarda vaig tenir una sensació difícil de explicar, jo estaba amb els meus pares i el meu germà petit a un parc on habitualment hi ha molta gent jove i tal, hi vaig veure un grup d'amics, eren tes nois i una noia, i un dels nois jo i la meva familìa vam pasar per el costat i ells estaven sentats a un banc, i un dels nois em va somriure i van ser només tres segons però vaig estar pensant tota la tarda amb aquell noi, amb el seu somriure, i no mel puc treure del cap, se que es imposible que m'agradi però tinc la necessitat de aproparme i parlar amb ell però no se com fer-ho. a ell i el seu grup d'amics que també semblen molt majos.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:43
Això és el que se'n diu Atracció a primera vista (encara que molta gent n'hi diu amor a primera vista, erròniament).

I és molt normal que ens apssi amb una mirada, o veient senzillament a algú, o escoltant una veu... i sense conèixer a la persona...

Qui sap on et portarà aixó...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: