Logotip de Adolescents.cat
giovani
giovani
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 17/04/16 17:37
somnolencia
Hola! el meu problema no és urgent pero ja fa mesos que em molesta, no s'havia a on posar-ho i crec que el més adient és aquest.
Dons el que passa es que tinc 15 anys, i Sempre entre setmana els meus pares em fan anar a dormir molt dora a les (10:30), és així i no es pot canviar, moltes vegades em passa que vui acabar de veure una serie ni que siguin 10 minuts i ja memporto una bronca i no em deixen acabar l'activitat, he intenta parlar amb els meus pares però es inegociable, també he parlat amb els meus amics i gent coneguda i quasi tots els seus pares no els hi posen restrccions, i clar m'agradaria fer alguna cosa pero parlant es impossible, gracies!

i quan em desperto i durant el dia no estic dormit ni res
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:38
Giovani, gràcies per la teva consulta...

I els hi pots demanar als teus pares el motiu de que no et deixin ni els 10 minuts per poder acabar la sèrie?

Entenc que és molt important tenir un horari per anar a dormir. Però potser si són 10 minuts i per acabar un capítol no és tna greu... però potser tenen unes conviccions molt fortes i uns bons motius per fer-ho com ho fan...

demana'lshi... però sense estar enfadat ni res, des de la curiositat i la maduresa.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: