Logotip de Adolescents.cat
Garcia99
Garcia99
Any: 1999
Comarca: Baix Camp
Data: 17/04/16 16:56
Per què em fa això?
Hola, sóc una noia de 16 anys i ahir el meu nòvio em va deixar per una altra i estic destrossada. Ell i jo vam estar junts una bona temporada però per nadal el vaig deixar perquè no tenia res clar... sóc una persona molt insegura i em vaig atabalar, vaig sentir que era massa.
Quan estavem junts era fantàstic, tota la vida ha sigut el meu millor amic i el conec com a mí mateixa i el trobava molt a faltar perquè sento que és l'única persona que em vol tal i com jo sóc. Fa un parell de setmanes el vaig obrir i vam començar a parlar i tot va tornar a sorgir i vam quedar un dia. Tot anava molt bé...o això pensava jo perquè ahir em va deixar amb un whatsapp de 3 línies. 3 linies sí..... em destrossa adonar-me que això és el que valc per ell quan ell ho és tot per mí i no sé com enfrontar-me a això, sento que em supera i ja no tinc forces. Sempre és la mateixa història i estic molt cansada per seguir.

En el whatsapp em va dir que ho sentia però havia trobat a una altra que el feia mes feliç que jo. No entenc com va passar això d'un dia per un altre quan el dia anterior m'estava dient que m'estimava i que mai em faria mal. Quan estavem junts ell sempre era qui m'anava al darrere a mí i sempre ha estat molt enamorat de mí, més que jo d'ell, i això d'ara no sé com pair-ho perquè no m'ho esperava gens.... Em costa molt confiar en els nois i després d'això no sé com podré tornar a obrir-me a algú altre. No sé com reaccionar a tot plegat. Li escric però no em contesta. Ell sap com sóc i sap que això m'ha deixat pels terres i encara així no es molesta en preguntar-me com estic. No entenc perquè m'ho fa això... quan el vaig deixar per Nadal jo vaig fer tot el possible perquè no ho passés malament, el vaig estar trucant i parlant amb ell fins que ho va superar i ara ell em deixa amb un missatge de 3 línies.... no entenc res.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:35
Hola Garcia99!

Primer de tot, gràcies per la confiança i ens sap greu que ho estiguis passant malament.

Potser el més important és que parleu en persona ja que acabar una relaicó peer whatsapp no és gaire elegant ni madur...

Per tant, potser li pots proposar que parleu tranquil·lament i així potser començaràs a entendre tot el que ha passat...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: