Logotip de Adolescents.cat
5tt6
5tt6
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 17/04/16 14:17
Sento molt per ell...
Hola, tinc un problema... M'agrada un professor de dansa que tinc i fa molt de temps que em fixo amb ell. Hem parlat cops i ell es molt carinyós, té uns 10 anys més que jo pero estic preparada per això encara que no se si ell també. Vull saber que hauria de fer, si parlar més amb ell, dir-li, com he d'actuar davant i tinc uns quants dubtes perque amb la diferència d'edat no se el que es més correcte.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:32
La situació no és gaire positiva.-..

tu menor d'edat... ell 10 anys més gran que tu... professor...

Realment una relaicó així és complicada perquè no sabem si etll et veu massa petita, si és major d'edat hi podria haver problemes legals i si és un professor... encara més...

Per tant, valora bé si tens ganes d'arriscar-te i també de posar-lo a ell en aquest risc...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: