Logotip de Adolescents.cat
carolinapf10
carolinapf10
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 16/04/16 21:02
No el puc oblidar
Bona nit adolescents.cat!
Em dic Carolina i us escric per a que em doneu consell sobre un tema que em preocupa. Bé, l'estiu passat vaig estar a Anglaterra tres setmanes i no coneixia a ningú. Vaig fer molts amics i en concret vaig conèixer a un noi que va acabar sent una persona molt important per mi, no he conegut mai a ningú com ell. Ara cadascú està a la seva ciutat i ens resulta impossible trobar-nos ja que la distancia que ens separa és molt gran. Després del viatge ja no ens hem tornat a parlar (excepte per dir-li bon nadal, feliç any nou i per felicitar-lo pel seu aniversari), el que em passa és que ell és una persona molt simpàtica en persona però per missatges és una mica sosa. El trobo molt a faltar i m'agradaria parlar amb ell però, les conversacions que tenim no són gaire extenses i em fa sentir encara pitjor. Hi ha una cançó que cada cop que l'escolto em poso a plorar, no puc més. Fa molt que no parlem i vull saber si està bé però em fa por que passi de mi o alguna cosa de l'estil.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:27
CArolina, i si li dius que tens ganes de parlar més amb ell?

Podríeu fe run skype i veure si encara teniu connexió al veure-us.


I si veus que ell realment no et contesta o està sosso... potser et pots començar aplantejar tirar endavant i deixar-lo de banda. Perquè tu et mereixes que algú et presti tota l'atenció que tu vols...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: