Logotip de Adolescents.cat
anonima perduda
anonima perduda
Any: 2000
Comarca: Osona
Data: 16/04/16 19:25
El noi del que estic enamorada em confon
mira que ja fa tres anys jo estic enamorada d'un amic meu, ell ho sap perquè abans li anava molt per darrere i ens portarem molt be, fins que jo he començat a juntarme i quedar amb altres nois (tenim un grup on som tres nenes i quatre nois) i el professor ens ha ficat junts i vam començar a discutir perquè criticava al meu grup, em va començar a dir indirectes per que deixes d'anar amb ells i jo no li he fet cas.

L'altre dia em va veure una foto on estavem un amic meu i jo agafats de la ma, es va cabrejar (dissimulant-ho) em va prendre l'ordinador i se'l va quedar. i els de la classe van començar a dir que estava amb aquest amic i tal jo no li he donat gaire importància fins que tot l'institut se'n va entera. jo els hi vaig dir que no estavem junts i aixo. pero ja no em creien.

A l'hora de musica, com que ell convalidava, amb l'escusa de anar a buscar el llibre, em vaig quedar a xerrar amb ell, hi havia el seu millor amic, em va preguntar si estic amb algun nen, jo li vaig contestar que no i lo que ell em va dir va ser ''dons ara ets tota meva'' jo li vaig dir que no es flipi. Em va dir que soc guapa, i que estic bona amb indirectes i amb una indirecta em va demanar per surtir, jo li vaig dir que no i ell em va dir ''ves per on m'acabes de donar una carabassa'' . a l'hora de classe ens mirem i de vegades veig com em mira dissimulat-ho.
creus que ho fa per que torni a anar-hi pel darrera o perque m'estima i pel fet de ser d'una altre religió no ho accepta. necessito ajuda ja siuslpai
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:24
Hola!
Gràcies per escriure'ns!

Doncs no sé perquè ho fa perquè no tinc poders per llegir-li la ment :) però si tu creus que li agrades i a tu t'agrada de fa tant de temps... per què no li dius?

Estàs mal vivint pensant en totes aqustes coses que fa i el per què les fa... i si tu fas un pas més i li recordes el que sents per ell. I que ell sigui clar amb el que sent per tu...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: