Logotip de Adolescents.cat
2002
2002
Any: 2000
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 16/04/16 19:09
NO SE QUE FER pfpf
Tinc moltes ganes de anar a uns campaments d'estiu per a conèixer persones i passar-mo bé, sobretot vull conèixer a un noi i així liar-me per primer cop.
El problema es que val una 1500 euros i si vull anar mo he de pagar jo. No tinc cap problema pero també estic guardant diners per poderme comprar l'iphone 6 o el que surti nou, vamos el 7.

Nosé si anar o no saps? Necessito que m'ajudeu!

2na pregunta:
Que podría fer a part per conèixer a gent nova de la mesa edad (14)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:22
Hola!

Doncs per a conèixer gent pots mirar si t'apuntes a alguna extraescolar que t'agradi i així coneixeràs a gent que li interessin algunes de les mateixes coses que a tu.

Sobre el tema de les colònies: ets tu qui ha d'organitzar els teus diners... i segurament no t'arriba per a tot. O sigui que tu has de decidir què prioritzes...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: