Logotip de Adolescents.cat
lucia
lucia
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 16/04/16 17:09
nose que fer
hola,
Crec que m'estic enamorant d'un noi molt simpatic, amable, divertit... ell ho es tot per a mi pero ell solsament hem veu com una amiga mes. Ha classe sempre em parla molt, em fa riure i per aquestes coses que hem fa, m'enamora cada dia mes i mes. pero resulta que aquell noi es un "popu" que mai es fixaria en mi, sempre surt amb les noies mes guapes i que surti amb mi seria dificil, ya que m'estarien criticant tota l'estona. Que puc feer? estic molt confosa.



anònima
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:20
Lucia...
... Com ho saps que no es fixaria mai en tu?

Teniu quelcom important que és que us enteneu i que us divertiu junts i això és un dels pilars de les relacions.

Ara pots fer vàries coses per deixar-li entendre que t'agrada: ser més subtil o més evident... però pots començar a fer algun moviment... i així ell sabrà que t'agrada...

Sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: