Logotip de Adolescents.cat
Oxana
Oxana
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 16/04/16 16:16
Gelosia
Hola Adolescents
Avui fara un setmana que el meu novio em va deixar a quell dia no era el primer cop que mavia deixat pero em va fer molt de mal.
Estava fentme pasar per una amiga meva per whatsapp fins que em va dir que ja no volia res amb mi, em va fer molt de mal i despres em va dir que estava emanorada de una amiga meva del insti i aixo em va cabrejar molt.
En veritat tot aixo ell em va dir que no liagradava la meva amiga lo que passa esque ara no mu crec i estic com molt gelosa de poder penar que son novios i no ho entenc perque jo ja no sento res per ell.
Ultimaments no se si soc jo pero noto que estan com molt junts, jo li vaig dir que si eran novbios i ella em va dir que no pero el problema esque no mu crec perque el meu ex era molt mentider i jo ja no mu crec.
En definitiva que estic tot el rato penat en aixo pero no ho entnc perque a mi el meu ex no magrada gens.
Ajudeume siusplau Gracies.

Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:19
Oxana, el que et deu passar és que é smolt difícil oblidar els sentiments que tenies per algú que fins fa poc era el teu novio... per tant, deixa que els sentiments es vagin apagant.

Amb totes les voltes que li dónes fas que el foc es mantingui viu encara que ja no t'agradi.

Mira el futur i pensa què voldries fer, independentment de pensar en ell...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: