Logotip de Adolescents.cat
YoMeLlamoRalph
YoMeLlamoRalph
Any: 2000
Comarca: Alt Empordà
Data: 16/04/16 13:13
Com puc parar això? (lgkvmdcnhhgfdsxdfghbsvfcxgdcfvgb)
Hola!
Bé, últimament, amb tots els estudis, no tinc temps per a mi... l'únic que gaudeixo és posar-me les meves cançons preferides anant a l'institut a la tarda (fem al matí ia la tarda, com a primària... això és una merdeta ) mentre em toca el sol, això ho gaudeixo molt.
Però fer coses, pròpies de la meva edat, com parlar amb els meus amics (fora d'institut) o quedar amb ells, i tot, només ho puc fer a l'estiu.
Bé, a part que estem a poc temps d'acabar el curs (Que bé, lliure seré, lliure seré, i a batxillerat entraré. Me motivao' xD), i em a pensar això m'entren molts nervis i "hype".
Ara en finals d'abril i començaments de maig, ens donaran molta canya a l'institut amb treballs i exàmens, això ho vaig portant bé.
El cas és:
Sempre sopo d'hora, un amanida perquè el meu estómac no aquest pesat durant la nit (i els dies de menstruació un te, perquè no de la tabarra) i com en aquest moment, tinc una estona per a mi, m'agrada imaginar coses que em gustaria que passaran, suposo que com gairebé tothom.
I la cosa és, que hi ha vegades que imagino coses, divertits i que m'encantaria que passessin, i el meu cos, com que s'ho creu, i comença a posar-se nerviós com si anés a dormir i al dia següent fora a passar, i quan començo a tenir la panxa incomoda i tot, intento deixar de pensar en això, seurea veure la televisió, però no em passa del tot, i me'n vaig a dormir amb incomoditat.
Que podria fer per no tenir aquesta incomoditat? De naixement sóc molt nerviosa.
He intentat moltes nits, intentar no imaginar, però és una cosa que m'encanta, i necessito imaginar per poder tenir bé la imaginació i la meva nit perfecta, perquè hi va haver una nit que no vaig imaginar res, i al dia següent no em podia concentrar i quan necessitàvem fer alguna cosa creativa, no em sortia res.

I per cert .. que a passat amb les consultes? Heu fet un salt i ara contesteu actualitzades, i una amiga va fer una consulta al gener i una altra al febrer, en sexualitat i psicologia, i encara no hi ha resposta ...
Gràcies! <3
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:17
Hola!
Gràcies per la confiança!

Si necessites imaginar, endavant,e videntment. Però el que et recomanaria és que no pensis que el que imagines no es pot realitzar. Imagina-ho com a una manera de veure el teu futur. Si t'ho imagines potser algun dia t'encamines cap allà.

Si veus que potser és realitzable el teu cos potser es relaxarà...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: