Logotip de Adolescents.cat
noia19
noia19
Any: 1996
Comarca: Garrigues
Data: 15/04/16 22:12
Els meus pares m'insulten
Hola. soc una noia de 19 anys, alta morena, no soc la típica amb bon cos pero jo em considero guapa, estic grassoneta i aqest es el problema que tinc a casa meva. Els meus pares cada dos per tres em diuen GORDA i que menjo massa, i ja nestic farta ells saben que lo que em diuen em fereix i ja no se que fer. Faig 1'75 i peso 78 quilos. Jo entenc que em sobra alguns quilets pero viure amb uns pares que casi cada dia em diuen que estic gorda i que menjo massa no estic agust. Apart no mapoien en res, ni amb els estudis ni res! Necessito la vostra ajuda urgentment. Eh probat de fer regim pero no m'en surto! Es molt dur viure aixi, la veritat

Gràcies espero la vostra ajuda.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/04/2016 08:13
Hola!

Doncs primer de tot, hauries de dir als de casa teva que no et poden insultar. Els teus pares són els primers que han de mostrar-te respecte (i tu mateixa a tu també) i el que estan fent és d'una falta de respecte i d'empatia molt gran.

Si vols els hi pots dir que has parlat amb una professional de la psicologia i que t'hem dit que el que estan fent no és correcte. Que han de mostrar.te suport i no rebuig.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: