Logotip de Adolescents.cat
Andrea
Andrea
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 15/04/16 00:17
M'agrada un noi però tot és complicat
Hola! Des de fa anys que m'agrada un noi del poble on estiuejo i jo a ell també li agrado perquè a part de que aquestes coses es noten, una amiga seva em va dir que creia que li agradava, ell li parlava molt sobre mi, i ara sempre que té l'oportunitat quan sortim de festa i me'l trobo pel carrer em convida a xupitos, i si no estem de festa també em diu que vagi amb ell i els seus amics, i fins i tot un cop em va demanar per sortir però semblava més una broma ja que ho van grabar en video. El cas és que jo sempre li dic que no, perquè una mica abans de que li començés a agradar m'insultava amb la seva colla, posant-me motes que prefereixo no dir, m'insultaven perquè jo era molt alta, etc em va fer tant mal que encara no m'he recuperat i sempre que passo pel costat d'ells em costa molt mirar-los a la cara, intento ser forta. Vaig estar a punt d'agafar depressió i tot, hi havien dies que no volia sortir de casa. De petita tenia l'autoestima molt baixa i és un tema que ho tinc superat però quan passo pel costat d'ells no, perquè ells no han canviat. Fa dos anys vaig parlar amb un dels seus amics i em va dir que havia canviat, que ja no era un imbecil, però hi han un parell de la seva penya que em segueixen insultant a les esquenes. A la seva penya hi ha bastanta gent falsa, la veritat.. Bona gent poca.

En definitiva, la pròxima vegada que em digui d'anar amb ells, accepto o no? Hauria de confiar en ell? Moltes gràcies! :)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/04/2016 16:35
La confiança es demostra mica en mica, per tant, li hauries de comentar a ell totes aquestes pors que tens.

No ho dubtis, intenta parlar amb ell i explica-li els dubtes qu etens i que no saps si realment ha canviat o no... Així veuràs si és de fiar... i llavors valoraràs si t'arrisques a fer un pas més o no...

Sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: