Logotip de Adolescents.cat
ataraxia
ataraxia
Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data: 14/04/16 21:24
No se com deixar-ho amb la novia
Bones, des de fa dos anys que estic amb una noia, amb la que sempre he estat genial. mai hem discutit ni hi ha hagut cap conflicte. La cosa està en que recentment em noto "cansat" de la relació, és com si necesites respirar un aire diferent. El dubte ve a l'hora de deixar-ho.
Que hauria de fer? Quedar amb ella com si no pasés res i dir-ho tal qual i marxar-me? No tinc por de dir les coses clares cara a cara, però si de com fer-ho, no se com trobar el moment.

Gràcies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/04/2016 16:29
Ataràxia, mai hi ha el moment per dfonar una notícia així.

El millor que pots fer és quedar amb ella, com dius, i ser-li sincer. Dir-li que no acabes d'estar bé, intentar explciar-li com et sents i explicar-li que t'està costant molt fer aquest pas...

La sinceritat és la millor de les recomanacions en aquest cas, encara que segur que li faràs mal i li costarà pair-ho...

Ànims!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: