Logotip de Adolescents.cat
XDIANAX
XDIANAX
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 14/04/16 20:58
Problemes a casa
Hola!
Escric això, perquè últimament no estic bé en cap sentit. Fa uns dies el meu pare va descobrir les meves notes, que la veritat no són molt bones, això a fet que ell tingue un comportament molt agresiu cap a mi, cosa que tampoc hem sorpren, perquè no és la primera vegada que me tracta malament. El que més hem molesta de tot això és que m'he tracta com si fos el pitjor que li ha pogut passar en la vida, però estes coses sempre les diu quan no es molt concient del que realment diu. Estic molt preocupada, perquè no se com parlar amb ell per poder arreglar-ho i que veigue que totes aquestes coses que hem arriva a dir realment hem fan molt de mal, i fa que cada cop estigue més allunyada dels meus amics i de mí mateixa. Necessito molta ajuda!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/04/2016 16:28
Xdianax!

I si li diusal teu pare tot això que ens dius a nosaltres, per escrit?

No és bo que no et sentis ben tractada per ell i el lno té la millor reacció. Per tant, tu pots demostrar-li que ets madura i que en parles amb normalitat de tot això, de com et sents i del que esperes d'ell.

Tamb´epodeu parlar de les notes, què fa que no siguin tan bones? podries fer alguna cosa per millorar-les? doncs fes-ho!

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: