Logotip de Adolescents.cat
ERM
ERM
Any: 1998
Comarca: Ripollès
Data: 14/04/16 20:23
Sense amigues (sense opcions)
Hola adolescents!
Tinc un problema greu! Estic en una etapa difícil, jo tenia unes amigues i me'n vaig adonar que només volíen manipular-me per fer el què elles volíen, vaig decidir de dir que no a buscar una fotografía al mòvil (Elles diuen q no tenen megas) i els hi vaig dir que no. Des d'aquell dia m'abandonen i em deixen de costat, ara hi havía una nena que els hi està tot el dia al radere i l'han posat al meu lloc. Ho he parlat amb la meva mare perquè fins hi tot em costa dormir perquè m'ignoren i als treballs en grup no conten amb mi. Però és que de la meva classe no hi ha nenes que siguin normals: Unes critiquen, les altres manipulen i les altres són les que van a redere de les que critiquen. Diu la meva mare que és millor estar sol que mal acompanyat però jo no peno així, diu que deixi passar al temps que algún día algú reflexionarà, diu que a les hores del patí em posi allegir (m'encanta). Finalment vull afegir que les meves antigues amigues no escolten a classe i em volien distreu-re i jo els hi vaig dir que no podia parlar i després elles van començar a passar de mi.
PD: Ajuda! Necessito segona opinió.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/04/2016 16:26
Hola!

Estàs fent ben fet... és bo que no t'ajuntis amb persones que et volen distreu-re i que et volen manipular. Segurament ara és un moment difícil perquè et sents sola però ja veuràs com, mica en mica, podràs trobar a algun grup que estigui bé amb tu i que no intentin fer res del que elles intentaven fer amb tu.

T'has de rodejar de bones persones i de bones influències...

Sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: