Logotip de Adolescents.cat
Gemmaa
Gemmaa
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 14/04/16 19:10
Estic perduda!
Holaa,

Tinc un problema i ns ven bé què fer. Resulta que m'agraden dos nois, el primer és un any més petit que jo i està mooolt gordet, però m'ho passo molt bé amb ell, és super divertit i es passa el dia tirant-me indirectes, però el fet de que sigui més petit, estigui tant grassonet i no sigui precisament guapíssim, fa que me mare i alguna de les meves amigues em diguin que m'oblidi d'ell i de vegades em tiro enrere perquè sé que elles només volen el millor per mi.
Per altre banda, hi ha l'altre, tenim la mateixa edat, físicament esta molt bé, és molt inteligent, molt simpàtic i sempre m’està dient de quedar, i una de les meves amigues em diu que em m'oblidi de l'altre i conexi aquest.
Però jo em passo el dia pensant amb el primer i nose si això significa que m'agrada més o que simplement m'hi estic capficant massa, no sé com reaccionar.

Ajudeu-me si us plau!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/04/2016 16:24
Hola Gemmaa!

Sembla, doncs, que no vas pas tan perduda... tu tens clar qui t'agrada però la influència de la resta de persones et fa dubtar.

el que em pregunto és perquè creuen que et convé més el que no és tan gordet? El físic senzillament és això, físic... i a tu t'encanta aquest noi, per tant, no deixis que ningú et digui amb qui has d'anar i amb qui no i fes el que et dicti el cor...

Endavant!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: