Logotip de Adolescents.cat

Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 14/04/16 00:59
J - Auto-lesions, complexes...
Em faig mal des dels 11 anys i fa qüestió de 4 mesos que no em tallo. Però avui he tornat a recaure. I el problema és que no ben bé el perquè.
Medeixo 1.45 més o menys. Tinc 17 anys i des dels 12 que ja no creixo més per conseqüència d'una extirpació d'ovari als 8 anys. Tinc molt complex amb l'estatura ja que tothom "es riu" ja que no creixo (però no amb maldat).
També estic grassa, peso uns 47 kg...encara que fa molt de temps que no em peso.Vaig tindre bulímia, no vull tornar a recaure, però no sé com tindre el ventre pla i cuixes primes...vull anar al gimnàs i fer una dieta sana però els meus pares no es poden permetre pagar a una dietista ni un gimnàs...
Què puc fer per acabar amb tot això?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/04/2016 16:15
Hola!

Doncs per a poder fer una dieta sana i fer esport no cal que paguis res de diners. Fer esport és saludable i sempre pots anar a caminar a alguna zona bonica de prop d'on visquis. I la dieta saludable, pots buscar orientació en el consultori d'alimentació i t'ajudaran.

És important que no recaiguis enla bulímia ja que només serveix per a infravalorar-te més. I, pels comentaris d ela getn sobr ela teva mida... És important que t'agradis i t'acceptis tal i com ets. Els complexes deixen de ser-ho si els acceptes com a part de la teva vida!

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: