Logotip de Adolescents.cat
Ànonima69
Ànonima69
Any: 2000
Comarca: Ribera Alta
Data: 13/04/16 18:53
No se com posar les meses idees clares!
Hola!
Fa temps que un noi m'attrae molt, pro per part ara mi he començat a fer molt amb un altre noi. Un nen que jo coneec es va fixar en la manera en la que jo mirava al nen amb el que jo m'habia començat a fer. Enfi, que la meva millor amiga diu que ella també si ha fixat en la manera en la que jo miro a aquells dos nens, hem diu que els miro d'una manera especial, i no ho entenc perque a mi aquell nen amb el que m'he començat a fer no em crida l'atenció, llavors necesito que m'aconselleu per no mirar-lo així o simplement que opineu d'haquets tema.
AJUDA SIUSPLAUUUU!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/04/2016 10:05
Hola Anonima69!

Mirar especial potser vol dir amb estima i admiració... que miris de manera especial a algú no vol dir que t'agradi. I pot ser que miris especial al noi que t'agrada iq ue també et miris de manera especial aquest noi amb el que et fas senzillament perquè et cau bé...

No et preocupis!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: