Logotip de Adolescents.cat
luuuuhm
luuuuhm
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 13/04/16 16:26
Crec que vull ser actriu
Hola!
M'encanta cantar i ballar. Mai he probar el teatre pero estic convençuda de que m'agradarà molt, perquè m'encanta interpretar escenes de pel.licules i series. Quan veig els actors o les actrius actuant, no puc evitar fixar-me en tots, absolutament tots els detalls. Aquest estiu crec que començare a anar a classes de teatre i comprovar si realment m'agrada. La sensació que me fan sentir els actors quan els veig o quan interpreto alguna cosa, ja sigui cantant, ballant... Em sento realment a gust, i Moltes vegades penso que el meu lloc es el mon de la interpretació.
Què puc fer? Sería un somni fet realizat poder dedicar-me aixo.... Però sé que es molt i molt complicat, per no dir impossible tindre talent suficient com per que t'agafin en un casting i encara més poder viure d'això.
Sempre penso en el meu futur i canvio d'idees bastant, però amb aquesta ja porto un temps i només de pensar en la remota possibilitat de que él meu somni es compleixi fa que de vegades fins i tot m'emocioni.
Creieu que podré aspirar a ser actriu? Podría començar ja en una agencia o a fer d'extra per aixi anar creixent de mica en mica?

Gracies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/04/2016 09:58
Hola!

i tant! si és el que tu vols és important que comencis a encaminar-te. Intentant fer d'extra i apuntar-te a llocs per començar a provar i també per a començar la formació: mira a l'institut del teatre.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: